SKECHERS® officiella hemsida
⭐⭐⭐⭐ 4,6 stjärnor på Trustpilot
Fri frakt vid köp över 999 kr

Dina fötter kommer tacka dig

Om du är på utkik efter ett par skor som fokuserar extra mycket på att ge stöd till ditt fotvalv ska du välja en av våra Arch Fit-modeller.

Arch Fit-modellerna har en helt ny typ av innersula som är utvecklad i samarbete med fotterapeuter och är baserad på 120 000 fotskanningar och 20 års data.


Arch Fit för damer Arch Fit för herrar

Stabilitet, balans och stöd

Arch Fit-innersulan är lämplig för dig som behöver stabilitet, balans och stöd för både fot och fotvalv. Innersulan formar sig efter foten och ditt fotvalv, och ger en individuell passform och stöd.

Bättre viktfördelning och mindre belastning

Dessutom fördelas vikten över en större yta, vilket minskar belastningen och stötarna i hälen, höften och ryggen. Lufthålen på undersidan av innersulan ökar också ventilationen och leder bort värme.

Ständigt växande sortiment

Skechers Arch Fit-innersula har visat sig vara otroligt populär och därför utökas sortimentet ständigt med nya spännande modeller. Läs mer om våra nya modeller på den här sidan – eller gå in på dessa länkar:


Arch Fit för damer

Arch Fit för herrar

Max Cushioning Arch Fit

Max Cushioning Arch Fit samlar det bästa från våra Max Cushioning- och Arch Fit-modeller i en och samma sko. Förutom det stöd för fotvalvet som kännetecknar våra Arch Fit-modeller får du med Max Cushioning Arch Fit också väldigt bra stötdämpning, vilket bidrar till optimal komfort.

Max Cushioning Arch Fit lämpar sig därför för dig som önskar stöd för fotvalvet samt ultimat stötdämpning.

Stöd för fotvalvet

Ultimat stötdämpning


GOwalk Arch Fit

Om Arch Fit låter som något för dig kommer du också att gilla våra GoWalk Arch Fit-modeller som kombinerar allt det bästa från våra populära GoWalk och Arch Fit.

Med GoWalk Arch Fit får du både den välkända Arch Fit-innersulan med extra stöd för fotvalvet samt en yttersula med extra slitstarkt gummi för bättre stabilitet och grepp. Den har även ”kuddar” med mycket fjädring, vilket minskar stötarna mot knän, höft och rygg.

GoWalk Arch Fit-modellerna är därför avsedda för dig som behöver extra stöd för fotvalvet samt ökad stabilitet och fjädring på dina promenader.

Stöd för fotvalvet

Bättre stabilitet och grepp

Skonar knän, höft och rygg


GOgolf Arch Fit

Om du vill ta del av fotvalvsstödet även på golfbanan så ska du kolla in GOgolf Arch Fit. Förutom det välkända stödet från Arch Fit-innersulan får du också smuts- och vattenavvisande golfskor med Goodyear-yttersulor för extra hållbarhet.

Stöd för fotvalvet

Slitstark Goodyear-yttersula med bra grepp

Smuts- och vattenavvisande