SKECHERS® officiella hemsida
⭐⭐⭐⭐ 4,6 stjärnor på Trustpilot
Gratis retur i alla Skechers-butiker
Fri frakt vid köp över 999 kr

Black Weekend - Spara upp till 50 % på utvalda modeller

Hos Skechers älskar vi Black Friday – därför förlänger vi dagen till Black Weekend. Vi börjar fredag 26 november 2021.

Favoriter just nu

Vi öppnar dörrarna för mängder av härliga Black Friday-erbjudanden och firar dagen med otroliga erbjudanden på nya skor, sneakers, kängor och mycket mer.

Var redo fredag kl. 00:01 helt fram till måndag kl. 23:59!

Spara pengar!

Under Black Weekend får du möjlighet att köpa utvalda skor med upp till 50% rabatt. Gör dig redo när priserna faller och gör ett riktigt skofynd! Alla våra erbjudanden under Black Weekend är bra både för dina fötter och din budget.

Black Friday hos Skechers

Skechers har amerikanska rötter och vilket innebär att Black Weekend är en del av vårt DNA. Därför kan du hitta mängder av Black Friday-erbjudanden på skor, kängor och annat till herrar och damer.

Komforten är som alltid i särklass och frakten är gratis vid köp för mer än 999 kr, när du köper dina skor online hos Skechers.se. Våra skor har redan ett riktigt bra pris så det finns mycket pengar att spara!

Fräscha upp skohyllan

Behöver din skohylla uppdateras med snygga och bekväma skor, sandaler eller kängor? Då är våra Black Friday-erbjudanden en bra möjlighet för just det. Vi har skor till sommaren, vintern, vardagen och festen – vi har helt enkelt skor för alla tillfällen. Därför har du nu möjlighet att fylla din skohylla med behagliga skor utan att spräcka din budget.

Du kan med gott samvete utforska Skechers stora utbud av Black Friday-erbjudanden online. Du är också välkommen att ta på dig dina favoritskor och besöka din närmaste Skechers-butik.

Skäm bort dina nära och kära

När våra Black Friday-erbjudanden är tillgängliga vet man att julen väntar precis runt hörnet. Black Weekend är därför inte bara en möjlighet att skämma bort dina egna fötter till ett bra pris. Det är även en möjlighet att köpa extra bekväma skor till dina nära och kära. Du kan därför redan då säkra årets julklappar.

Har du kanske barn som behöver ett par nya, fina skor? VI har ett stort utbud av barnskor och kängor till pojkar och flickor.

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla dig uppdaterad om våra otroliga Black Friday-erbjudanden, andra bra deals eller nyheter? Följ Skechers på Facebook och Instagram eller registrera dig till vårt nyhetsbrev.