SKECHERS® officiella hemsida
⭐⭐⭐⭐ 4,6 stjärnor på Trustpilot
Gratis retur i alla Skechers-butiker
Fri frakt vid köp över 999 kr

Cyber Monday - Spara upp till 50 % på utvalda modeller

Är du inte riktigt färdig med att fynda efter Black Weekend? Vi ger dig ännu en chans att shoppa fantastiska skoerbjudanden till dig själv och dina nära och kära här på Cyber Monday. Vi har mängder av bra Cyber Monday-erbjudanden och firar dagen med otroliga rabatter på nya skor, sneakers, kängor, löparskor och annat.

Var redo måndag 29 november 2021 kl. 00:01 till kl. 23:59!

Favoriter just nu

Skäm bort dig själv med bra erbjudanden

Komforten är som alltid i särklass och frakten är gratis vid köp över 999 kr när du köper dina skor online hos Skechers.se. Våra skor säljs redan till ett riktigt bra pris, så här finns det mycket pengar att spara på ett par nya skor.

Cyber Monday hos Skechers

Skechers har amerikanska rötter och därför är Cyber Monday en del av vårt DNA. Du kan hitta mängder av Black Friday-erbjudanden på skor, kängor och annat till herrar och damer.

På Cyber Monday har vi nämligen precis samma erbjudanden som under Black Weekend. Alla våra skoerbjudanden på Cyber Monday är bra både för din budget och för dina fötter. Gör dig redo att fynda bland våra låga priser. Du får möjlighet att köpa utvalda Skechers-skor med upp till 50 % rabatt.

Komforten är som alltid i särklass och frakten är gratis vid köp för mer än 999 kr när du köper dina skor online hos Skechers.se. Våra skor säljs redan till ett riktigt bra pris, så här finns det mycket pengar att spara på ett par nya skor.

Fräscha upp din skohylla med gott samvete

Behöver din skohylla fräschas upp med smarta och bekväma skor, sandaler eller kängor? Då får du inte missa våra Cyber Monday-erbjudanden. Vi har skor till sommaren, vintern, vardagen och festen – vi har helt enkelt skor för alla tillfällen. Därför har du en möjlighet att fylla din skohylla med behagliga skor till ett behagligt pris!

Du kan med gott samvete utforska Skechers stora utbud av Cyber Monday-erbjudanden online eller i din närmaste Skechers-butik.

Skäm bort dina nära och kära

Julen väntar precis runt hörnet. Därför är Cyber Monday en god möjlighet att handla årets julklappar till dina nära och kära.

Du kanske har barn som behöver nya, fina skor? Vi har ett stort utbud av barnskor och kängor till pojkar och flickor.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterat om våra otroliga Cyber Monday-erbjudanden samt andra bra deals och nyheter genom att följa Skechers på Facebook och Instagram. Du kan även registrera dig till vårt nyhetsbrev.