Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Memory Foam

Få komfort i särklass med Memory Foam-skor till damer

SKECHERS Memory Foam-skor till damer är för dig, som vill göra dina fötter en extra stor tjänst. Den avancerade skumsulan formar sig efter din fot, vilket ger maximal komfort, när du har dina skor på. Dessutom ger skumsulorna bra stöd, och det kommer speciellt till sin rätt, när du använder Memory Foam-damskorna till fysisk aktivitet. I sortimentet hittar du allt från ballerinor och sandaler till tränings- och fritidsskor, så du alltid kan hitta skor till ditt behov.

Sulor med Memory Foam

Som du kan se i sortimentet, använder vi Memory Foam i många av våra sulor. Memory Foam är stötabsorberande och mjukt skum, som har blivit SKECHERS varumärke, som de flesta förbinder med våra skor. När du först prövar ett par av våra Memory Foam-skor till damer, kommer du att kunna märka den höga komforten. Flera av våra kunder säger t.o.m. att de inte kan märka, att de har skor på, när de har en damsko på, som har den mjuka skumsulan. Kombinationen av den mjuka skumsulan och en snygg design ger dig en unik möjlighet att få fantastiskt komfortabla skor, medan du samtidigt får en sko, som är värd att visa fram.

Stort urval av Memory Foam-skor till damer

Oavsett om du letar efter stövlar, sandaler, fritidsskor eller en helt fjärde typ av sko, kan du hitta en modell med Memory Foam. Det säkrar, att du kan skämma bort dina fötter i vardagen, under fritidsaktiviteter och till fest.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter