Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Stövlar för kvinnor

Damstövlar i snygg design med god komfort

Stövlar är ett måste i varje kvinnas garderob. Är du på utkik efter nya stövla till kvinnor, kan du hitta ett brett urval i vårt sortiment. Vi har stövlar för varje tillfälle och alla årstider, som har en snygg design, och som är behagliga att ha på. Det ger dig möjlighet att hitta en snygg damstövel, där du inte kompromissar med varken stil eller komfort. Utforska vårt sortiment, och hitta de stövlar, du saknar i din garderob.

Damstövlar till hela året

Det svenska klimatet bjuder på all slags väder och temperaturer, som ställer olika krav på dina skor. I vårt sortiment hittar du stövlar till alla årstider. Flera av modellerna är fodrade för att ge extra värme till dina fötter, medan andra är i en lättare design, så dina fötter inte överhettas, när temperaturen är mild.

Behagliga damstövlar för alla tillfällen

Letar du efter damstövlar för jobbet, vandrarturer, fest eller annat, kan du hitta det i sortimentet. Vi har både stövlar till kvinnor med långt och kort skaft, med och utan klack, i olika material och naturligtvis i många snygga designs. Det ger dig möjlighet att hitta en damstövel för ditt behov, oavsett vad du letar efter. Den gemensamma nämnaren för alla våra stövlar till kvinnor är god komfort, som gör dem till en fröjd för dina fötter. Flera av modellerna är med Memory Foam eller andra typer av sulor, som säkrar maximal komfort. Se alla våra damskor, om du är intresserad av andra skotyper.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter