Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Blinkesko

En säker favorit till din flickas fötter

Utforska SKERCHERS urval av blinkskor till flickor, som är ett riktigt ta själv-bord av snygga skor, som är en säker favorit i din flickas garderob. Blinkskorrna till flickor lyser upp vardagen och gör den till en lek, när din flicka visar fram sina blinkande skor på dagis eller i skolan. Det är inte bara stilen, som är enastående hos våra blinkskor till flickor. Alla modellerne är av hög kvalitet och ger god komfort till de små fötterna.

Designa din egen ljusupplevelse

Flera av modellerna ger möjlighet att lätt byta färgkombinationer, släcka och tända ljuset och att bestämma i vilka sekvenser blinkskorna ska lysa. På så sätt kan din flicka få full kontroll över ljusupplevelsen. Några av SKECHERS blinkskor till flickor är dessutom laddningsbara och ger möjlighet att tända och släcka ljuset. Läs mer om en speciell modell genom att klicka på skon. Är din pojke avundsjuk på systers blinkskor? Se vårt urval av blinkskor till pojkar.

Till flickfötter i flera storlekar

I sortimentet av blinkskor till flickor kan du hitta många snygga designs i storlekar från 21-38. Det säkrar, att du kan hitta en blinksko som passar till din flickas fot. Det kan vara svårt att hitta rätt storlek till din flicka. Behöver du hjälp, kan du kolla vår storleksguide.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter