Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Sandaler

Fina sandaler till lekfulla flickor

Barn spenderar många av deras timmar på lekplatsen och de kan alltid hitta tid för lek. Därför är det viktigt att din dotters sandaler är av god kvalitet och sitter bra på foten. Med ett par flicksandaler från SKECHERS får din flicka ett par snygga skor, med god passform och komfort. I vårt urval av sandaler till flickor, kan du hitta ett par, i snygga färger, som både passar till kjolen och till lek i naturen.

Fina sandaler till flickor

Din dotter hoppar rep, dansar runt, leger med pojkarna och hoppar runt på asfalten. Det ställer stora krav på flicksandalerna, eftersom de varje dag utsätts för en stor mängd slitage. Med ett par sandaler från SKECHERS får du ett säkert val, som tillfredsställer alla krav som finns på din dotters sandaler. När sommaren är över oss, är sandaler ett perfekt val. De ger de små flickorna möjlighet att lufta tårna i sommarvädret. De säkrar också att fötterna inte kommer att svettas i hettan. Sandaler kan dock inte användas hela året runt, så behöver din dotter andra typer av skor, så har vi ett stort urval till flickor.

Skor för alla åldrar

Våra flicksandaler hittas från storlek 21 till storlek 39, så du lätt kan hitta rätt storlek. Det är viktigt att skon har rätt storlek, annars kan det ge onödiga irritationer. Har du tvivel omkring rätt storlek, kan du använda våra storleksguide.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter