Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Golf

När du inte ska bekymra dig om skorna

Sulor med spikes, otroligt bra passform och komfort, bra andningsförmåga och smart design. Det är alla saker, som är kännetecknande för våra golfskor till herrar. De flesta av golfskorna är dessutom vattenavvisande, så du inte ska oroa dig för våta tår. Resultatet är en sko, som är som gjord för golf, och som låter dig fokusera på dina slag, puttar och den hole in one, du drömmer om – även på det 18:e hålet.

Till alla nivåer

Oavsett om du är professionell golfspelare, nybörjare på golf eller mittemellan, kan du med ro i sinnet välja ett par av SKECHERS golfskor till herrar. Flera av våra herrgolfskor är nämligen officiella modeller för professionella som Wesley Bryan, Russel Knox och Billy Andrade. Det är en kvalitetsstämpel, som visar att med ett par av våra golfskor till herrar, är skorna det sista, du ska bekymra dig om, när du går en runda. Hos SKECHERS kan du också hitta golfskor till kvinnor.

Hitta rätt storlek

Du ska gå många kilometer i dina golfskor. Det ställer krav på komforten och passformen, men också på att du får exakt rätt storlek till dina fötter. Före du köper dina golfskor, är det därför en god idé att pröva vår storleksguide. En annan idé är att besöka en återförsäljare av SKECHERS’ golfskor till herrar, där du kan pröva skorna på och få ett bättre intryck av, precis hur bra komfort och passform skorna har.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter