Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Memory Foam

Få maximal komfort och sportig design

SKECHERS skor med Memory Foam kombinerar en sportig design med enastående komfort. Memory Foam är vår populära skumsula, som anpassar sig till dina fötter och ger bra stöd samt avlastning. Det gör dina skor extra behagliga att ha på, vilket speciellt är en fördel, när du använder dina herrskor med Memory Foam till fysisk aktivitet. Utforska vårt sortiment av skor med Memory Foam, som tar komfort till en helt ny nivå.

Behagliga skor för alla ändamål

Vårt breda urval av Memory Foam-skor till herrar gör att du kan hitta en sko med den populäre skumsulan till ditt behov, och som passar till din stil. Du kan hitta skor från många av våra andra kategorier, exempelvis stövlar, sandaler, vardagsskor och arbetsskor. Det betyder att du enkelt kan fylla din garderob med Memory Foam-skor, så du alltid kan hoppa i behagliga skor.

Komfort som kan märkas

Memory Foam-sulan är en mjuk och stötabsorberande skumsula, som formar sig efter dina fötter, vilket ger en skyhög komfort. Den höga kvaliteten och komforten hos SKECHERS skor med Memory Foam är inte bara något vi säger. Det kan märkas. Flera av våra kunder säger att det är som att gå på moln, när de har en Memory Foam herrsko på. Kom ihåg att när du beställer dina skor från SKECHERS, får du alltid gratis frakt. Är du osäker på vilken storlek du ska ha, kan du få hjälp i vår storleksguide.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter