Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Sandaler

Få fräscha fötter på varma dagar

Sandaler är de perfekta skorna när vädret bjuder på varma temperaturer. I vårt urval hittar du både klassiska herrsandaler med remmar och slip-in-sandaler. Alla våra sandaler till män kombinerar bra stöd och komfort med en snygg och enkel design. Det ger dig möjlighet att hoppa i behagliga skor på de varma vår- och sommarmånaderna, utan att du behöver kompromissa med stil och kvalitet.

Herrsandaler med god komfort

Det centrala för alla SKECHERS herrskor är en smart design och enastående komfort. Det gäller naturligvis också för våra sandaler till män, där flera av modellerna kommer med det populära Memory Foam eller andra kvalitetssulor. På så sätt är du säkrad en behaglig herrsandal, som inte ger ömma fötter, när du köper dina sandaler från SKECHERS.

Perfekta skor för flera ändamål

Med ett par herrsandaler kan du låta dina fötter andas och hålla dem fräscha på de varma dagar, då stängda skor fort kan ge svettiga fötter. Ska du på stan, en tur på stranden eller på promenad, är sandaler ofta ett bra skoval. Du kan sticka fötterna i de läckra herrsandalerna, och den goda komforten säkrar att sandalerna fortfarande känns behagliga att ha på, även om du går större avstånd till fots. Väljer du ett par slippers, kan du t.o.m. använda dina herrsandaler som tofflor. Går du långa promenader hela året om, kan du med fördel se våra vandrarskor, så du kan hålla dina fötter varma när temperaturen inte kallar på dina herrsandaler.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter