Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Walking

Maximal komfort på vandrarturen

En promenad i skogen, en kvällstur under stjärnhimlen eller många dagars vandring på Caminon. Oavsett om du är en garvad vandringsentusiast, eller om du nöjer dig med sporadiska promenader, har SKECHERS en herrvandrarsko för dig. Våra vandrarskor till herrar är speciellt utvecklade till att ge maximal komfort och stöd till dina fötter. Det gör våra vandrarskor till herrar till en bra match till den kvalitetsmedvetna herren med en aktiv livsstil.

Vandrarskor till olika slags bruk

Det är stor skillnad på, om du ska använda skorna till trail, sport eller vanlig gång. Därför har vi utvecklat ett brett sortiment av vandrarskor till herrar, som alla är designade för en bestämd slags bruk. Några av modellerna har exempelvis en ovandel av stick-textil, så skon känns som en socka på foten. I den andra änden av skalan hittar du modeller i vattenavvisande material. Det ger dig möjlighet att hitta en vandrarsko till herrar, som passar perfekt till ditt behov. Ska du ha din fru, flickvän eller väninna med på vandrartur? Se vårt stora urval av vandrarskor till damer.

Moderna vandrarskor till herrar

Våra vandrarskor till herrar känns inte bara bra på foten. Gemensamt för modellerna är, att de har en sportig och modern design, så du inte kompromissar på varken stil, passform eller komfort på dine gåturer. Behöver du hjälp med att hitta rätt storlek, kan du använda vår storleksguide.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter