SKECHERS® officiella hemsida
⭐⭐⭐⭐ 4,6 stjärnor på Trustpilot
Gratis retur i alla Skechers-butiker
Fri frakt vid köp över 999 kr

Lediga tjänster

Ett starkt team

SKECHERS i Skandinavien är i hög växt och vi behöver därför ofta nya kollegor till vårt team.
Här kan du löpande hitta nya tjänster till våra många svenska butiker eller till huvudkontoret i Bramming, nära Esbjerg.

Historien om SKECHERS

SKECHERS, etablerades i 1992 i Manhattan Beach, Californien. I över 25 år har kollektionen vuxit till flera tusen modeller och täcker idag över ett brett sortiment av skor till män, kvinnor och barn.
SKECHERS har utvecklats till ett prisvinnande livsstils – och performance krafthus, känt för stiliga och komfortabla skor som används av miljoner av människor.

Känt över hela världen

SKECHERS-skorna är idag välkända över hela världen både inom lifestyle mode- och fritidsskor, men också som ett performance skomärke med superfunktionella löp-, fitness-, Walking- och träningsskor för alla ändamål.
SKECHERS utvecklar och producerar en omfattande samling av teknologiskt avancerade skor. Ett jättestort skoprogram i super kvalitet och kombinerar hög fotkomfort samt fantastisk passform, med smart moderiktig design i aktuella snygga färger.

SKECHERS i Skandinavien

I Skandinavien distribueras SKECHERS av det danska företaget Sports Connection ApS. Vårt växande nätverk av butiker består av 46 butikker Norden. Kunderna har lockså möjlighet för näthandel i vår SKECHERS Web Store.
Förutom våra egna fysiska butiker och internetbutiker, samarbetar vi med ca. 1800 återförsäljare i den övriga sko- och sportsbranschen.