SKECHERS® officiella hemsida
⭐⭐⭐⭐ 4,6 stjärnor på Trustpilot
Gratis retur i alla Skechers-butiker
Fri frakt vid köp över 999 kr

Om Skechers

Skechers är ett prisbelönt globalt varumärke. Man designar och utvecklar livsstils och funktionsprodukter kända för stil, innovation, kvalitet och komfort.

Man har även flera modeller skor för olika ändamål. Skechers har även en kläd kollektion för män, kvinnor och barn samt ett växande utbud av accessoarer.

Med sin internationella verksamhet som representerar mer än hälften av sin totala försäljning har Skechers produkt tillgänglig i mer än 170 länder och betydande möjligheter för fortsatt expansion över hela världen. Företaget säljer sina varor via tredjeparts grossistpartner och direkt till konsumenter via mer än 3 550 Skechers butiker och e-handelsplattformar.

Med huvudkontor på Manhattan Beach, Kalifornien, handlar Skechers på New York Stock Exchange under symbolen SKX.

$ 5,2 mia.

Global omsättning i 2019

170+

Länder där Skechers säljs

3550

Skechers konceptbutiker globalt

Nordiska Skechers-ambassadörer

Skechers backas också upp av en rad nordiska idrottare. Inom triatlon har vi Maja Stage Nielsen som är triatlet, Danmarksmästare i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 och Duatlon EM Silvervinnare 2016 och triatlet Henrik Klemmensen. Vi har "Klub 100" maratonlöpare som bl.a. Jesper Hahn Jensen och Torben Glass Nielsen (också triatlet) samt danmarksmästare i 24 timmarslopp i sin åldersgrupp Michael Rasmussen. Inom golfsporten backas Skechers av svenska Camilla Lennarth och danska Emily Kristine Pedersen.

Skechers är dessutom sponsor för bl.a. damhandbollslaget Team Esbjerg, som blev danska mästare i 2016.

Här hittar du Skechers

Idag hittar du 46 SKECHERS konceptbutiker och Outlets i Norden. Skorna säljs dessutom via denna hemsida. SKECHERS säljs också genom ett nät av ca. 1800 duktiga återförsäljare inom sko- och sportbranschen.
Klicka här för att hitta alla återförsäljare av Skechers i Norden

Sports Connection är den officiella Nordiska distributören för Skechers. Det är också vi som hanterar denna webbshop. Vi har en önskan om, att på bästa möjliga vis, framvisa Skechers breda urval av de många olika modellerna, till både män, kvinnor, flickor och pojkar.

Kontakt

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss