Den officiella SKECHERS® hemsida
Alla order över 699 sek levereras fraktfritt
Fakturabetalning via Klarna

Om Skechers

Skechers Etabl. 1992. Manhattan Beach, California, USA.

Så började det

Skechers historia börjar i ett Californiskt strandhus, där Skechers föddes som en arbetssko, som snabbt blev en ikon i Grunge-eran. I de 25 år som har gått sedan dess, har kollektionen vuxit till flera tusen modeller och täcker idag över ett brett sortiment av skor till män, kvinnor och barn i hela världen.
Över tiden har Skechers utvecklat sig till ett prisvinnande livsstils- och performancebrand, känt för stiliga och komfortabla skor och kläderj som används av miljoner människor.

Skor för alla ändamål

Skechers är idag ett välkänt brand över hela världen inom både lifestyle-, mode- och fritidsskor, men också som ett performance-skomärke med superfunktionella löp-, fitness-, walking- och träningsskor för alla ändamål. Dessutom har Skechers också en stor kollektion inom golfskor, och som något helt nytt är det nu också möjligt att få Skechers Performancekläder. Skechers utvecklar och producerar en omfattande samling av teknologiskt avancerade skor. Vi kan alltså erbjuda ett jättestort skosortiment i super kvalitet kombinerat med hög fotkomfort samt fantastisk passform, med smart moderiktig design i aktuella snygga färger. Vi erbjuder skor för alla ändamål till: Damer, herrar, flickor och pojkar i alla åldrar.

Skechers-ambassadörer på världsplan

En lång rad kändisar fungerar som Skechers-ambassadörer.
Inom sporten har Skechers också en lång rad ambassadörer. Du hittar bland annat tidigare världsmästaren i boxning Sugar Ray Leonard, Tony Romo och NFL defensive act Howie Long. Skechers Performance lista av elitatleter består av marathon champion och vinnare av Boston Maraton Meb Keflezighi.
Golfskor är ett stigande affärsområde för Skechers. Inom golf hittar du ambassadörerna Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade och Colin Montgomerie.

Nordiska Skechers-ambassadörer

Skechers backas också upp av en rad nordiska idrottare. Inom triatlon har vi Maja Stage Nielsen som är triatlet, Danmarksmästare i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 och Duatlon EM Silvervinnare 2016 och triatlet Henrik Klemmensen. Vi har "Klub 100" maratonlöpare som bl.a. Jesper Hahn Jensen och Torben Glass Nielsen (också triatlet) samt danmarksmästare i 24 timmarslopp i sin åldersgrupp Michael Rasmussen. Inom golfsporten backas Skechers av svenska Camilla Lennarth och danska Emily Kristine Pedersen.
Skechers är dessutom sponsor för bl.a. damhandbollslaget Team Esbjerg, som blev danska mästare i 2016.

Här hittar du Skechers

Idag hittar du 42 SKECHERS konceptbutiker och Outlets i Norden. Skorna säljs dessutom via denna hemsida. SKECHERS säljs också genom ett nät av ca. 1800 duktiga återförsäljare inom sko- och sportbranschen.
Klicka här för att hitta alla återförsäljare av Skechers i Norden
Skechers säljs idag i mer än 170 länder och det finns ca. 3200 SKECHERS konceptbutiker.
Sports Connection är den officiella Nordiska distributören för Skechers. Det är också vi som hanterar denna webbshop. Vi har en önskan om, att på bästa möjliga vis, framvisa Skechers breda urval av de många olika modellerna, till både män, kvinnor, flickor och pojkar.
Titta runt på sidan och se det spännande och snygga urval, som kan beställas online.

Kontakt

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss:

info@skechers.se eller på tlf. +4573708163