Den officiella SKECHERS® hemsida
Alla order över 699 sek levereras fraktfritt
Fakturabetalning via Klarna

Performance

Bekväma skor för alla aktiviteter

När du sportar, är det viktigt att ha bra och bekväma skor som hjälper dig att förbättra din prestation. Här hittar du performance skor för de flesta sporter. Om du spelar golf, kan vår GOgolf hjälpa dig på greenen. Om du är mer inne på löpning, kan vår Gorun vara det självklara valet. Du hittar alla våra modeller i de olika kategorierna, så att du får en performance sko som passar just dig.

Teknik för din prestation

När du sportar, är det viktigt att skon förbättrar prestanda och inte är ett hinder för dig. Vi har utvecklat våra performance sko med en avancerad teknik. Tekniken gör skon anpassas till hela kroppen och ökar dina ansträngningar. Skorna är anpassade till aktivitet, vilket innebär att du får den ultimata skon för dina behov.

Performance Skor för alla

Vårt resultat sko är inte begränsat till en sport som är anledningen till att vi har sett till att de olika modellerna finns för både barn, kvinnor och män. När du rör på dig, behöver fötterna behöver också den bästa supporten. Därför har vi skapat en bekväm vardagsskor som erbjuder den bästa komfort under hela dagen. Det är viktigt att din performance sko är rätt storlek, du får ut det mesta av dem. Därför kan du använda vår storleksguide om du är osäker på storleken.