Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Golfskor

Eleganta och komfortabla golfskor

Spelar du golf, så vet du hur viktiga dina skor är. När du går en runda golf, så promenerar du många kilometer, och det är nödvändigt med en golfsko, som är behaglig att ha på under hela rundan. Med golfsko från SKECHERS får du en sko, som är speciellt utvecklad för ändamålet. Med en kombination av en sportig design och utomordentlig komfort ska du inte bekymra dig om ömma fötter eller din look. Istället kan du fokusera på att få ner ditt handikapp och drömmen om en hole-in-one.

Golfskor till herrar och damer

I urvalet kan du se alla våra golfskor, som innehåller både herr- och dammodeller. Det finns många snygga designs, som alla är behagliga att ha på. Det säkrar, att du kan hitta en golfsko, som uppfyller dina stilmässiga preferenser, och som samtidigt lever upp till de högsta kraven på komfort. Se alla våra skor till performance, som är specifikt utvecklade för fysisk aktivitet.

Skapade för golf

Våra golfskor är utvecklade ut från samma prisvinnande features, som du hittar i våra löparskor. Varenda detalj i skorna är designad för att ge dig de bästa förutsättningarna för ditt golfspel. Resultatet är en bekväm golfsko, som ger god stabilitet, och som samtidigt är praktisk och behaglig att ha på i längre tid – också på det 18:e hålet.

Återförsäljare och storleksguide

Är du intresserad av att prova dina SKECHERS golfskor, före du köper, så kan du besöka en av våra återförsäljare av golfskor från SKECHERS. Är du osäker på storleken, kan du hitta hjälp i vår storleksguide.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter