Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Walking

Komfortabla vandrarskor till träning och vardag

Ska du ha dina skor på länge åt gången eller på långa vandrarturer, så är det en god idé att ha bra och komfortabla skor på. Du vet själv, hur smärtsamt det kan vara, om du har haft fel skor på. Skorna har hållits i avslappnade designs, som också gör dem perfekta som den ultimative följeslagaren till vardagsbruk, som hjälper dig från A till B på behagligaste vis.

Vandrarskor till damer och herrar

SKECHERS vandrarskor och -sandaler är designade till både män och kvinnor. I vårt urval kan du se alla modellerna med den bästa och mest avancerade teknologin, som gör att du alltid är bra på väg. Du är säkrad en vandrarsko, som lever upp till både krav på komfort och stil. Är du på utkik efter skor till annan fysisk aktivitet? Se vårt stora urval av skor till performance.

Helt rätt modell

Oavsett om du ska på et helt stort äventyr, gå caminon eller tillbringa en hel dag i skogen, kan du hitta helt rätt sko hos SKECHERS. Skon är ditt viktigaste tillbehör och det är därför viktigt, att du väljer en sko för ditt ändamål. Ska du använda skon om sommaren eller i ett varmt land, kan du också hitta vandrarsandaler i vårt stora urval. Även om du alltid får gratis frakt på dina vandrarskor från SKECHERS, är det skönt att få rätt storlek på första försöket. Prova därför vår storleksguide, om du är osäker på vilken storlek du ska ha.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter