Den officiella SKECHERS® hemsida - Alla order över 699 sek levereras fraktfritt - Fakturabetalning via Klarna

Blinkesko

Tuffa skor till din pojkes fötter

Gör dagen till en festlig lek för din pojkes fötter. SKETCHERS har ett stort urval av blinkskor till pojkar, som helt säkert kommer att passa in i varje garderob. För varje steg din pojke tar, så blinkar skorna i en färgglad färg. Även om små pojkfötter alltid är aktiva, så kommer blinkskor att ge ännu mer lust till lek och rörelse, när andra i förskolan kan se, hur smart din pojke är.

Blinkskor för alla behov

Blinkskorna är gjorda i hög kvalitet och är ytterst bekväma, så de kan användas hela dagen. Skulle skorna sluta blinka, så är de fleste modeller laddningsbara, så skorna igen kan blinka. Blir ni trötta på alla blinken, kan blinkskorna tändas och släckas. Har du en liten grabb, kan du välja skor med velcrostängning, så skosnörena inte skapar problem. Det kan finnas behov för andra typer av skor. Behöver ni ett par andra bekväma skor, som din pojke kan springa och leka i hela dagen, så har vi ett stort urval här.

Blinkskor till alla pojkfötter

SKECHERS blinkskor till pojkar går från en storlek 23 till 39, så även om din pojke växer ur sitt första par, så finns det alltid möjlighet att köpa ett par nya. Om du är osäker på vilken storlek du ska köpa blinkskorna i, så har du möjlighet att använda vår storleksguide.

Modell
Sortera efter
Modell
Sortera efter