Den officiella SKECHERS® hemsida
Alla order över 699 sek levereras fraktfritt
Fakturabetalning via Klarna

Pojkskor

Smarta pojkskor till aktiva pojkar

Barn är mycket aktiva och utsätter sina skor för mycket slitage. Det ställer stora krav på pojkskors kvalitet och komfort. Med ett par pojkskor från SKECHERS, kan du ge din kille ett par skor i hög kvalitet, och som samtidigt ger en riktigt god komfort. Bland vårt urval av pojkskor hittar du massor av smarta modeller, som din pojke kan känna sig bekväm i. Gå på jakt efter pojkskor i vårt sortiment, och hitta de perfekta skorna till din pojke i en smart design och med rätt passform.

Skor till aktiva pojkar

Bland vårt urval av skor till pojkar, kan du hitta allt från coola blinkskor och smarta pojkskor med velcro till sneakers. Alla våra pojkskor är utvecklade för att ge den bästa komforten till de små, aktiva fötterna. På så sätt kan du ge din pojke smarta skor i många olika färger, som tillåter lek och fysisk aktivitet, och som håller till den stora mängd slitage, som skorna utsätts för.

Till pojkar i alla åldrar

Vi har gjort det lätt att hitta rätt skor till din pojke. Sortimentet innehåller storlekar från 21-39, så du kan hitta skor till pojkar i alla åldrar. Är du osäker på vilken storlek din rätt storlek på pojkskorna första gången.

12 artiklar
Modell
Filter
12 artiklar
Modell
Filter